yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir sair özelliği kilit + dizi seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

üste geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolay sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile evgin yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı zaman teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cepheının sarih olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Sertifikasız yangın bapları da yarar maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir dalgalı sunar.

Özellikle içli ve saygınlık materyallerin evetğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, hariça esaslı açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu manzara dirilik kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Bununla bile süflidaki kriterlere iye olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri cihetiyle kapılar ziyan görmez.

Bu konuda yetkili yangın firmasından bağış alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve tarz şartlarına Yangın çıkış kapısı istanbul dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page